Články

Úvodní stránka / Články

NAŠI FURIANTI PO OSTRAVSKU

NAŠI FURIANTI PO OSTRAVSKU

Pozdrav Shalom za podkresu s tóny České národní hymny, ponožky v lodičkách a neuvěřitelné taneční kreace. Takový obrázek mi zůstal v hlavě po zhlédnutí svérázného nastudování Stroupežnického Našich furiantů, které do Jablonce přivezla Komorní scéna Aréna z Ostravy.

VYSAVAČ VSADIL NA VÝKON

VYSAVAČ VSADIL NA VÝKON

S romantickou komediální one man show ´Vysavač´ přijelo do Městského divadla v Jablonci Studio Dva Divadlo Praha, respektive Bohumil Klepl pod režijním vedením Patrika Hartla.

MUZIKÁL MY FAIR LADY NABÍDL KLASICKÝ PŘÍBĚH I ŠMRNC

MUZIKÁL MY FAIR LADY NABÍDL KLASICKÝ PŘÍBĚH I ŠMRNC

Elizu Doolittleovou ztvárnila Jakuba Šeniglová, profesorem Higginsem byl Tomáš Christian Brázda, v roli plukovníka Pickeringa se zaskvěl Petr Matuszek a celý příběh se odvíjel pod taktovkou dirigenta Milana Kaňáka.

LENKA FILIPOVÁ ZAZPÍVALA, ZAVZPOMÍNALA I DOJALA

LENKA FILIPOVÁ ZAZPÍVALA, ZAVZPOMÍNALA I DOJALA

Dáma, která dostala do vínku elixír mládí, začala vzpomínkovými písněmi a prozradila, že je Jablonecko a Liberecko spojeno s jejími začátky, kdy jezdila po místních klubech a lidé ji teprve začínali poznávat.

TIK TIK

TIK TIK

Když se v čekárně světově uznávaného psychiatra sejde šestice ´pacientů´ (3 muži a 3 ženy), majících své ´tiky´, nebo, chcete – li, trpící obsedantní poruchou a doktor shodou okolností někde uvízne, může z toho být pěkná mela.

BRÁCHA PŘIŠEL, ZASÁHL A ODEŠEL

BRÁCHA PŘIŠEL, ZASÁHL A ODEŠEL

Brácha hluboké osobní drama Simona Graye, které mnozí povazují za jeho nejlepší dílo. A právě s tímto příběhem přijelo do našeho města Divadlo Ungelt Praha, aby zde pod režijním vedením Pavla Ondrucha, rozehrálo silný příběh dvou bratrů, zamilovaných do téže, zoufale nerozhodné, ženy.

SVĚTOVÉ FILMOVÉ MELODIE OMÁMILY JABLONECKÉ DIVADLO

SVĚTOVÉ FILMOVÉ MELODIE OMÁMILY JABLONECKÉ DIVADLO

Emotivní, mistrovský, i dojemný, takový byl večer ve společnosti Orchestru Severočeského divadla opery a baletu Ústí nad Labem.

DISCOLAND ZAVZPOMÍNAL NA DEVADESÁTKY   A ZASYPAL DIVADLO HVĚZDIČKAMI

DISCOLAND ZAVZPOMÍNAL NA DEVADESÁTKY A ZASYPAL DIVADLO HVĚZDIČKAMI

Netradiční zpracování vzpomínek na někdejší ´centrum nočního života v Česku´, Discoland Sylvie, nabídla jabloneckému publiku inscenace Discoland.

Lordi nabídli slovenčinu  a zábavu bez mantinelů

Lordi nabídli slovenčinu a zábavu bez mantinelů

Lordi. Salónní komedie Oscara Wildea a Robbieho Rosse, kterou do Městského divadla Jablonec nad Nisou přivezlo Next picture - Švandovo divadlo Praha. Pod režijním vedením Petera Serge Butka rozehráli neuvěřitelnou partii Martin Hofmann, Filip Rajmont, Peter Serge Butko a Petr Brach.

NOHY VZHŮRU NABÍDLY ZTŘEŠTĚNÉ I VYPOINTOVANÉ MOMENTY

NOHY VZHŮRU NABÍDLY ZTŘEŠTĚNÉ I VYPOINTOVANÉ MOMENTY

Dvouhodinový děj nesklouzával k lacinosti a po celou dobu dokázal udržet publikum v dobré náladě. Bez hluchých momentů a ve svižném tempu bylo stále na co se dívat, oproti podobně ´humorně lechtivým příběhům ‘měl děj hlavu a patu, herci se svých rolí chopili famózně a výkon Martina Krause , stylizovaného do Sugar z filmu Někdo to rád horké, byl bezesporu excelentní.

Nadcházející představení

  • MNOHO POVYKU PRO LAJK
    22.5.2024 od 19 hodin

Naši partneři